Individuell Sound Healing
INDIVIDUELL SOUND HEALING
Välkommen till en djupt avslappnande och kraftfull behandling där du badar i välgörande ljudfrekvenser! 

Vad är Sound Healing? 
Sound/ljud är energivibrationer som påverkar oss på olika sätt. Ljud från Gong (en stor gong-gong) och klangskålar skapar vibrationer som bidrar med djup avslappning och balansering. Cirkulationen av livskraft/prana/qi/chi ökar och vi kan hamna i ett meditativt tillstånd där kroppen är helt avslappnad och sinnet klart och stilla. I detta tillstånd har vi  

Individuellt anpassad Sound Healing 
En individuell session med sound healing är designad för att passa just dina behov. Den individuella anpassningen i kombination med att instrumenten är nära eller på din kropp gör behandlingen extra kraftfull.    

Hur går det till?
Efter en kort stunds samtal kommer du ligga påklädd med en filt över dig och ta emot en stunds avslappnande Reiki. Reiki innebär att jag lägger händerna på dig i några olika positioner för att öka flödet av livskraft. Sedan tar jag dig med på en resa med hjälp av ljudvibrationer från olika instrument. Förutom Gong och klangskålar kan jag komma att använda trumma, tingshas, solfeggiorör, rainstick och vindspel.   

Troligtvis kommer Gong vara det instrument som jag spelar längst tid och då spelar jag med Gongen placerad vid dina fötter så att ljudfrekvenserna kan vibrera in i din kropp på ett påtagligt sätt. Efteråt kommer du ligga i tystnad en stund innan jag "väcker dig" med ljudet av några behagliga instrument. Under sessionen behöver du inte göra någonting annat än att vila och ta emot.  

Varmt välkommen!
Pia  

"En helt otrolig upplevelse. De olika ljuden, vibrationerna och healingen, var som en underbar mix av allt det bästa."

"Det kändes som vibrationerna från gongen gick in igenom mina fötter och in i kroppen. Totalt avslappnad efteråt och kroppen kändes helt balanserad."

"De olika ljuden från Pias många instrument ledde tryggt fram till den stora gongen och dess vibrationer."

"Jag har alla tre gångerna upplevt behandlingen som kraftfull, balanserande och energigivande med olika intensitet varje gång. Första gången var väldigt mycket upplevelse av gongens vibrationer och ljud rakt in i kroppen, genom fötterna. Jag satte en intention som befästes av ljuden och vibrationerna. Vid andra tillfället var det lite lugnare men med mer känsla av vibrationerna från klangskålarna som placerades på kroppen intensiva och jag upplevde ett balanserat välbefinnande. Tredje tillfället var åter vibrationerna och de olika ljuden starka och omtumlande."

"Pias healing på mina axlar var varma och kändes läkande. Som helhet kan jag verkligen rekommendera denna behandling. Pias professionella, lugna och inkännande personlighet bidrar till en trygg och bra upplevelse."