Kontakta mig!


Pia Hidenius
Lärare i Kundaliniyoga, Medicinsk yoga, SoundYoga och meditation| Gongterapeut

Välkommen att kontakta mig genom kontaktformuläret nedan!
Jag finns på Truly You på Kristinaplatsen 3 i centrala Norrköping
(mitt emot stadsbiblioteket, ingång mot gården).

Längre ned på sidan kan du läsa mer om mig.

Varma hälsningar
Pia

MIN RESA...
I början av 2000-talet var jag i ett vägskäl i mitt liv. Jag kände behov av förändring i mitt arbetsliv och längtade efter personlig utveckling på ett djupare plan. Jag påbörjade då en resa med att utveckla min självkännedom och sätta mål för framtiden. Jag tog hjälp av mental träning, meditation och konsultation. I samband med detta träffade jag en person som vägledde mig utan att komma med så mycket råd utan mer bolla tillbaka mina frågor till mig själv. Det blev tydligt att svaren på mina frågor och funderingar inte fanns utanför mig själv utan inom mig själv. Detta lade grunden till mitt intresse för coachning och insikten integrerades allt mer genom yoga och meditation som utvecklar bandet till vår egen intuition och inre kompass.

YOGAN
Jag hade en önskan om personlig utveckling, mer balans i livet och bättre hälsa. Jag kände mig stressad och otillräcklig, hade låg energi, återkommande infektioner och ont i ryggen. Genom yoga och meditation skapade jag successivt nya vanor, utvecklade min förmåga att hushålla med min energi och lyssna till kroppens behov och min egen inre kompass. Detta resulterade i att den negativa spiralen bröts och utvecklingen vände.

Yogan kom in i mitt liv 2003 när jag gick en termin på gravid-yoga (Kundaliniyoga) som en förberedelse inför mitt andra barns födelse. 2005 sökte jag upp yogan igen och en anledning var att jag hade ont i ryggen efter att ha burit runt på min lilla son. Denna gång fastnade jag på riktigt och har sedan dess yogat regelbundet. Mer och mer upptäckte jag hur viktig yogan var för mitt välmående på en rad olika områden i livet och kunde till slut inte tänka mig ett liv utan yoga. På den tiden gick jag på yoga hos Anki Tapper på Yogacenter i Norrköping. Anki var en viktig inspirationskälla som också var den som sådde ett frö om att jag skulle kunna bli yogalärare.

Genom yogan upplever jag att jag blivit lugnare och tryggare, fått en mer positiv inställning till livet, blivit bättre på att hantera motgångar och stress, fått större uthållighet såväl fysiskt som mentalt, stärkt mitt immunförsvar, fått en stark intuition och inre kompass som vägleder mig i stort som smått eller rättare sagt har jag blivit medveten om min intuition som alltid funnits där och därmed kunnat använda mig av den mer effektivt. Jag känner bättre vad kroppen vill göra och äta, jag sätter lättare gränser, är mer närvarande i nuet. Jag mår bättre såväl fysiskt, emotionellt och mentalt.  

Jag har yogat regelbundet i 18 år och undervisat i yoga i 10 år. 2013 gick jag min utbildning till Kundaliniyoga- och meditationslärare vid Yogahuset. Syftet med utbildningen för mig var att fördjupa mig i yogan för min egen skull och det var inte alls säkert att jag skulle undervisa. Men ganska snart kände jag att jag ville jobba som yogalärare och började undervisa redan under utbildningen. Mina lärare var Charlotte Åström, Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur.  Ett par år senare började jag gå Gong-kurser, först en kurs för Birgitta Hedman på Yogainstitutet i Karlstad och sedan ett flertal kurser för Mehtab Benton. Senare kompletterade jag med en kurs i Medicinsk yoga för Ulrika Berglind på Yogakraft och 2022 blev jag certifierad Soundyogalärare för Karin Gibson.  

KARRIÄRCOACHNING
Förutom yoga så arbetar jag som jobb- och karriärcoach i mitt företag. De flesta klienter jag jobbar med har blivit uppsagda på grund av arbetsbrist men jag jobbar också med personer som av olika skäl inte trivs i sitt nuvarande arbete och vill hitta ett nytt jobb där de kan komma mer till sin rätt. Det är ett roligt och givande arbete att få stötta andra att komma vidare i arbetslivet. På denna hemsida har jag valt att fokusera på min verksamhet som yogalärare. Är du intresserad av mig som karriärcoach är du välkommen att besöka min LinkedIn-profil.

MIN DRIVKRAFT
Jag motiveras av att i mina roller som karriärcoach och yogalärare få bidra med konkreta verktyg och metoder som gör stor skillnad för individen i livet. Anledningen till att mitt företag heter "Framgångspraktiken" är att min vision är att stötta medmänniskor i processen att "gå framåt" (fram-gång), utvecklas, uppnå sina mål och sin potential.

DIN RESA...
Längtar du också efter förändring? Kanske vill du kalibrera din hälsa, motståndskraft mot stress, känna mer lugn, balans, kraft och närvaro i kropp och sinne och komma mer till din rätt? Kanske vill du bli mer medveten om dina behov, bli bättre på att sätta gränser, stå upp för dig själv och fatta bättre beslut? Kanske vill du hitta tillbaka till en lugn stund med dig själv i vardagen utan krav och prestation?  

Min önskan är att dela med mig till dig av de verktyg och metoder som har hjälpt mig och många andra så att du också kan uppleva mer av just det du vill ha i ditt liv. Detta gör jag genom att erbjuda Yoga & Gong på plats i yogastudion på Truly You i Norrköping och online via Yoga- och Gongportalen.

Tillsammans kan vi resa vidare...    

Varmt välkommen!  
Pia